Padelcentrum Noord-Limburg

Ik zal me allereerst even voorstellen, mijn naam is Gijs de Bruijn en ik kom uit Venray. Ik ben 2e jaars Sportkunde student aan de HAN in Nijmegen.
Momenteel loop ik stage bij het Padelcentrum Noord-Limburg in Venray. Als stagiair ga ik een maatschappelijk project opzetten voor onze organisatie.
Hiervoor is het idee om iets op te zetten voor senioren. Ik heb contact gehad met Venray Beweegt en zij hebben mij doorverwezen naar dit mailadres.
Het idee is om ongeveer elk kwartaal een activiteit te organiseren voor senioren uit Venray. Zo willen wij de vitaliteit onder de senioren uiteraard bevorderen. Maar ook willen wij de senioren kennis laten maken met de sport padel en pickleball. De bedoeling is dus om gewoon de vrijheid te geven aan de senioren om hier op deze afgesproken data gratis te komen padellen en pickleballen. Daarnaast hebben wij een mooie sportsbar waar achteraf altijd plek is voor een kop koffie of thee om ook even gezellig te socialisen. We proberen dus de doelgroep aan te spreken die eigenlijk nog nooit met de sport in aanraking is gekomen en hier misschien tot de ontdekking komen dat het superleuk is. Daarnaast zou het voor de senioren natuurlijk superleuk zijn als ze na onze clinic met een groepje kunnen gaan afspreken om misschien vaker te gaan padellen. Dit is kortweg de opzet van het idee.
Ik zou graag met jullie in overleg gaan wat de mogelijkheden zijn en wat onze plannen zijn vanuit het Padelcentrum. Ik hoop dat jullie hiervoor open staan.
Ik ben via dit mailadres bereikbaar: GW.deBruijn@student.han.nl
Maar als telefonisch contact misschien makkelijker is ben ik bereikbaar op 06-10585872.
Op de woensdagen ben ik zelf aanwezig bij het Padelcentrum.
Maar via de mail en telefonisch ben ik elke dag bereikbaar. Ik hoor graag van jullie!
Met vriendelijke groet,
Gijs de Bruijn
Leerling Sportkunde HAN
Stagiair Padelcentrum Noord-Limburg