Terugkerende activiteiten

Kienen in de Kemphaan
Iedere eerste woensdag van de maand organiseert KBO Venray een kienmiddag in de Kemphaan. Er is een vast groep vrijwilligers, die zich voor deze middag inzet. Ze zorgen elke keer weer voor leuke prijsjes.
De belangstelling voor deze vorm van vrije tijdbesteding is steeds behoorlijk en er heerst een gemoedelijke, gezellige sfeer. De deelnemers betalen een kleine bijdrage. Er is koffie en soms iets lekkers.
Gelet op de animo wil KBO deze activiteit er zeker in houden.
De aanvang van de middag is om 13.30 uur.
De organisatie is in handen van Mevr. Stan Witjes.
U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Jeu de Boules bij de KBO
In KBO verband is er gelegenheid tot het spelen van jeu de boules. De jeu de boules club speelt in het Bouledrome (overdekt en buiten) aan het Speulpark achter het Odapark. (De voormalige parkeerplaats van ziekenhuis VieCuri)
Er wordt op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur  recreatief gespeeld. De groep functioneert zelfstandig en staat onder leiding van dhr. Cor Oostveen T: 0478-587162. Belangstellenden die willen aansluiten zijn welkom.

 

Koffiedrinken in De Kemphaan
Het initiatief voor het zondagse koffiedrinken in De Kemphaan is enkele jaren geleden door het bestuur van De Kemphaan genomen. Speciaal op zondag van 10.00-12.30 uur zijn ouderen (leden en niet-leden van ouderenorganisaties) welkom om een kop koffie te komen drinken en andere ouderen te ontmoeten. Voor een vaste groep ouderen is het een gewoonte op zondagmorgen geworden om richting De Kemphaan te gaan en wetenswaardigheden uit te wisselen.

 

Fietsen
De KBO Venray organiseert 8 fietstochten op onderstaande data voor de leden van de KBO Venray. De fietstochten zijn gemiddeld 30 km lang. Opgave voor deze fietstochten kan door een mailtje te sturen aan
activiteitencommissie@kbovenray.nl of een briefje in de brievenbus van de KBO Venray bij de Kemphaan.
I.v.m. de verkeersveiligheid zorgt de KBO Venray voor enkele verkeershesjes voor de herkenbaarheid van de fietsende groep. Fietsroutes zijn in de omgeving van Venray en lopen door de kop van Limburg en Oost-Brabant en duren tot ongeveer 16:30 uur. Halverwege is er een pauze.
Vertrek en bestemming van de fietstocht wordt voorafgaand bekend gemaakt in “De Schakel”, de Nieuwsbrief en op de website van KBO Venray.

Wandelgroep
Elke donderdagochtend wordt er gewandeld van 09.00 tot 10.00 uur.
Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon komen en meewandelen. Gestart wordt vanaf de Kemphaan.
Iedereen loopt in zijn/haar eigen tempo, dus er worden verschillende routes gelopen.
Daarna is er gezellig koffiedrinken in de Kemphaan.
Informatie bij Bep Teunissen, telefoon 06-10203160.