28 maart 2024 “The Passion” in Venray

Op donderdag 28 maart 2024, komt de meeslepende muzikale paasvertelling naar de Venrayse Schouwburg.

Onder de naam “The Passion Venray, iedereen telt mee”, belooft deze grotendeels Venrayse productie een spetterende show te worden die de bezoekers niet snel zullen vergeten.
“The Passion” staat bekend als een muzikaal spektakel dat jaarlijks live op televisie wordt uitgezonden en een breed publiek trekt. Deze unieke paasvertelling vertelt het verhaal van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus met een tijdloze boodschap van geloof, hoop en liefde voor iedereen.
Het spektakel zal worden uitgevoerd door het 30-koppige orkest onder leiding van Joop Derks, en bekende lokale solisten. Zo horen we Frank Claessens als verteller, Ron Barents en Suzan Spreeuwenberg kruipen in de rol van Jezus en Maria, Don Mulders is Judas en Guus Vreugdewater zal de rol van Pilatus voor zijn rekening nemen. Het geheel zal verder nog ondersteund worden door twee cellisten, een combo en een 8-koppig backing vocals ensemble dat zorgt voor de krachtige muzikale ondersteuning.
De solisten zullen het “Passion” verhaal vertellen met behulp van bekende Nederlandse nummers, waardoor het publiek wordt meegenomen op een emotionele reis van geloof en reflectie. Een avond die je niet wilt missen, met een mix van talent en passie die garant staat voor een onvergetelijke ervaring.

Kaarten voor “The Passion Venray” zijn nu verkrijgbaar via www.schouwburgvenray.nl.