Springkussenfestijn op donderdag 21 september

Venray Beweegt zoekt vrijwilligers voor het Springkussenfestijn op donderdag 21 september
Van vrijdag 15 t/m zondag 24 september is het Nationale Sportweek. Tijdens de Nationale Sportweek willen we zoveel mogelijk inwoners met plezier laten sporten en bewegen, ieder op zijn eigen manier en niveau!
Op donderdag 21 september organiseren we, voor groepen 1 t/m 4 van de basisscholen in de gemeente Venray, een Springkussenfestijn in sporthal de Wetteling. Beide sportzalen worden op deze dag volledig omgebouwd tot speelparadijs met springkussens en andere uitdagende spellen, waarbij kinderen kunnen zich lekker kunnen uitleven! Kinderen uit groep 1 en 2 in de ene zaal en kinderen uit groep 3 en 4 in de andere zaal. Het beweegfestijn begint om 08.30 uur en is om 14.15 uur weer afgelopen.
Om het Springkussenfestijn tot een succes te maken, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger begeleid je de kinderen bij het springen en spelen én houd je een oogje in het zeil. Wij zullen deze dag goed voor je zorgen. Je krijgt van ons een gezond tussendoortje, lunchpakketje en drinken. Heb je affiniteit met kinderen en wil je graag jouw steentje bijdragen aan het beweegfestijn? Meld je dan aan als vrijwilliger door het formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@venraybeweegt.nl.
Heb je nog vragen over het evenement?
Neem dan contact op met Danny Vullings via 06-34083364 of danny.vullings@venray.nl.

Met sportieve groet,
Team Venray Beweegt

Met vriendelijke groet,
Ankie Billekens, Programmaregisseur JOGG
Gemeente Venray | Raadhuisstraat 1 | 5801 MB Venray 
06 18 07 37 43