De Schakel nummer 10

Het zal u inmiddels bekend zijn, dat De Schakel nr. 10 niet is afgeleverd en dus ook niet gedistribueerd kan worden. De reden hiervan is, dat bij de drukker als gevolg van een communicatiestoring De Schakel helemaal niet is gedrukt. De bodes zijn vanochtend dan ook vergeefs naar de Kemphaan gekomen. Bij deze onze welgemeente verontschuldigingen voor het ongemak. Helaas, het is niet anders.
Inmiddels is na koortsachtig overleg, mede omdat de bodes van Venray-kom het begrijpelijkerwijs niet zagen zitten om twee keer de ronde te doen, besloten om nr. 10 ook niet meer te laten drukken. De volgende schakel zal dus eind januari weer verschijnen.  
Als pleister op de wond:
De Schakel nr. 10 wel is te lezen op de site van de CvO of klik hier

Wij vragen uw begrip voor het feit dat e.e.a. zo is gelopen.