Repair Café

Volgende week woensdag is het alweer tijd voor ons Repair Café!

Woensdag 30 november opent Repair Café Venray haar deuren weer voor jullie! We zijn er zoals je van ons gewend bent van 13 tot 16 uur. Dus kom volgende week gezellig met je defecte spullen naar ons Repair Café in de Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH Venray.  Onze vrijwilligers kunnen samen met jou bijna alle defecte spullen repareren. We vragen hiervoor slechts een vrijwillige bijdrage in de door ons te maken kosten. 

De afdeling kleding en textiel is inmiddels weer vertegenwoordigd met 2 ervaren vrijwilligers, dus ook daarmee kun je weer naar ons toe komen! Ook onze fietsenmaker is aanwezig, en nu het weer vroeg donker is, is werkende verlichting extra belangrijk. Dus: ook voor problemen met je verlichting (of iets anders aan je fiets): Kom naar het Repair Café! Natuurlijk is er ook tijd en ruimte om gezellig samen een kopje koffie of thee te drinken. 

Hopelijk tot volgende week woensdag, onze vrijwilligers staan graag weer voor je klaar!

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook: https://www.facebook.com/RepairCafeVenray, of kijk op onze website: www.repaircafevenray.nl