Uitnodiging Webinar: Zin in Mantelzorg

Geachte dames en heren,

Graag nodigen wij u uit voor een nieuwe webinar in de reeks: Zin in……Deze keer met het thema Mantelzorg.
Tijdens het webinar besteden we aandacht aan de zorgen van en het zorgen voor mantelzorgers. Miljoenen Nederlanders verlenen mantelzorg waarmee zij een onmisbare schakel in de zorgverlening vormen. Om deze schakel sterk te houden, is het van belang dat (professionele) zorgverleners signaleren, informeren en indien nodig doorverwijzen. Maar ook de  professionele zorgverlener is vaak mantelzorger: hoe hou je balans dan goed in evenwicht?

Wanneer:           maandag 28 november
Tijdstip:               16.00 – 17.30 uur

Inschrijven kan via: https://palliaweb.nl/netwerken-limburg/agenda/webinar-zin-in-mantelzorg

Voor verdere informatie: zie bijlage.