KBO-PCOB Inspiratiebijeenkomst

Donderdag 2 december vindt de KBO-PCOB Inspiratiebijeenkomst plaats in Cultuurpodium Domani te Venlo. Inloop is vanaf 9.30 uur, het programma start om 10.00 uur.
Leden van KBO Venray , maar ook andere senioren, kunnen zich inschrijven via kbo-pcob.nl/tour of door te bellen naar 030- 3400655 (ma-do tussen 10-13uur).
Wij willen zoveel mogelijk mensen oproepen te komen en zich te laten inspireren door Jaap Jongbloed, Leo Fijen en Hans Straatman. Zij spreken over thema’s omzien naar elkaar, zelfbewustzijn, beweging en digitaal contact houden.
Op 24 november start een radiocampagne op L1 Radio en Radio Brabant, welke loopt tot en met 30 november. Hierin worden mensen opgeroepen naar het evenement te komen, vanzelfsprekend verwachten we dat door deze commercial ook de naamsbekendheid van KBO-PCOB zal toenemen wat ook belangrijk is voor de bekendheid van de lokale afdeling.
Aan alle regionale en lokale bladen hebben wij inmiddels een persbericht gestuurd zodat de mensen in de provincie Limburg via de krant op de hoogte worden gebracht van het evenement. 

U kunt ons helpen nog meer mensen te bereiken!

Programma