Hulp in Venrays Museum gevraagd

Gezocht: Rondleiders, medewerkers gasten voor Venrays Museum

De nieuwe vaste tentoonstelling  “Venray tussen Peel en Maas” in het Venrays Museum werd in het najaar van 2020 geopend.  De tentoonstelling laat de bezoeker kennis maken met wetenswaardigheden over de geschiedenis van Venray.
Rondom de kern van de vaste presentatie is er ruimte voor wisseltentoonstellingen
Vanaf 26 juni 2021 zal ook de wisseltentoonstelling “Herrezen Venray” over de naoorlogse opbouw van Venray open gesteld zijn voor bezoekers.
Na deze hernieuwde opening van het museum na de tijd van sluiting vanwege  Corona hopen we weer veel gasten te mogen verwelkomen.

Voor de ontvangst, het rondleiden en informeren van de bezoekers zijn wij op zoek naar uitbreiding van de huidige groep gastvrouwen/-heren en rondleiders.

Deze vrijwilligersfunctie wordt uitgevoerd in dagdelen van twee of meerdere middagen van 13.30 tot 17.00 uur per maand, van maandag tot en met zondag met twee personen per middag.
Mocht u interesse hebben in deze functie met veel sociaal contact en leuke uitwisseling van kennis en wetenswaardigheden met bezoekers, dan kunt u contact opnemen met Henk de Klerk, coördinator medewerkers gasten, tel. 0478-585132 of per mail via secretariaat@venraysmuseum.nl.

Wij kijken hoopvol uit naar uw spoedige reactie.