skip to Main Content
Extra activiteiten

Overzicht extra activiteiten KBO Venray

 

2021 datum Activiteit Tijd / Plaats
do 11 febr Quiz middag
We organiseren een variant van de bekende “Een tegen Honderd”,
waarbij algemene kennis, maar in dit geval ook lokale kennis wordt getest. We hebben hiervoor een eigen concept bedacht.
Een gezellige spelmiddag, waarbij een speler het opneemt tegen de rest van de aanwezigen. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen. Dit hoort immers bij een quiz.
I.v.m. het inrichten van de zaal is opgave gewenst.

Aanmelden bij Trees Cadirçi tel. 581238 of edtreescadirci@ziggo.nl
De Kemphaan
do 25 febr Speelfilm “De beentjes van St. Hildegard”.

 

De Kemphaan
do 11 maart Bezoek aan het Edah-museum
Dit museum is al een vaker bezocht, maar op de oude locatie. De bezoekers van toen waren enthousiast. Het museum heeft noodgedwongen moeten kiezen voor een nieuw onderkomen.
We zijn benieuwd en gaan kijken. S.v.p. tijdig opgeven, zodat we efficiënt kunnen carpoolen en de nieuwe route kunnen uitleggen.
Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.
Helmond
do 25 maart Lezing over de Donor-wetgeving
Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet in werking getreden.

Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister.
In het Donorregister staat of iemand na zijn dood orgaan- en weefseldonor wil zijn. Samen met Remedica uit Eindhoven een voorlichtingsmiddag.

I.v.m. het inrichten van de Zaal is opgave gewenst. Aanmelden bij Trees Cadirçi tel. 581238 of edtreescadirci@ziggo.nl
De Kemphaan
ma 5 april Paasbrunch
Vandaag (2e paasdag) willen we als KBO een paasbrunch organiseren voor de leden. Deze activiteit is een samenzijn met gezellige achtergrond muziek. Via de nieuwsbrief wordt u tijdig geïnformeerd.
I.v.m. het inrichten van de zaal van de Kemphaan is er plaats voor een maximum aantal deelnemers.

De Kemphaan
do 8 april Tentoonstelling “Tussen Peel en Maas”
Het Venrayse museum heeft eind 2020 de tentoonstelling “Venray: tussen Peel en Maas” geopend. Vandaag brengen we een bezoek aan deze tentoonstelling. Op donderdag 2 september brengen we een bezoek aan de nieuwe tentoonstelling “De wederopbouw van Venray”.
Venray’s Museum
do 22 april Excursie “Mooder Maas”
In het voorjaar van 2020 stond een bezoek aan het project “Mooder Maas” op het programma. Dit bezoek kon toen niet doorgaan en we willen in april dit uitstapje inhalen. U wordt tijdig hierover geïnformeerd via de nieuwsbrief.
Wanssum / Broekhuizen
do 6 mei Speelfilm

Aanmelden bij Trees Cadirꞔi (edtreescadirci@ziggo.nl) verplicht!!

14.00 uur
De Kemphaan
do 20 mei Jaarvergadering KBO
Vandaag
wordt de jaarvergadering van de KBO Venray gehouden.
De zaal is open vanaf 13:30 uur. De agenda van de vergadering wordt tijdig bij alle leden bezorgd.
De Kemphaan

14.00 uur

zo 6 juni Groepsbezoek aan de Passiespelen Tegelen
do 17 juni Barbecue
Vandaag sluiten we het voorjaar af met onze jaarlijkse barbecue in en om de Kemphaan. Diverse soorten vlees en salades, alsmede live-muziek zorgen voor een smakelijke en gezellige middag. Deze middag is alleen toegankelijk voor de leden van de KBO Venray. Op vertoon van de KBO pas kunt u vooraf kaarten kopen.
De eigen bijdrage bedraagt € 10,00 en gelet op het maximum aantal bezoekers in de Kemphaan: zorg dat je op tijd kaarten koopt.
De Kemphaan
do 2 sept Tentoonstelling “De wederopbouw van Venray” Venray’s Museum
do 16 sept Bezoek Risk Factory
Vandaag brengen we een bezoek aan “De Risk Factory” in Venlo. We vertrekken vanaf De Kemphaan om 13:15 uur, zodat we tijdig in Venlo zijn. U wordt daar in kleine groepjes verdeeld en kunt dan diverse veiligheidsaspecten beleven. U wordt hierover tijdig geïnformeerd via onze nieuwsbrief.
14.00 – 17.00 uur

Venlo

vr 1 okt Dag van de ouderen
Vandaag is weer de traditionele Dag van de Ouderen. Deze dag wordt onder de vlag van de Centrale van Ouderen georganiseerd. Voor deelname aan deze dag, is nog geen programma vastgesteld. Houdt u daarom (ook wat de kaartverkoop betreft) De Schakel, Peel en Maas als ook de website van de KBO Venray goed in de gaten!
Schouwburg
do 7 okt Verkeersquiz: “Gezond en veilig in Venray” De Kemphaan
do 22 okt Sfeeravond
Omdat we dit jaar in de aanloop naar Carnaval geen Sfeeravond in het kader van Carnaval hebben kunnen houden, en ook het jaarlijkse stamppotconcert op carnavalsdinsdag is uitgevallen, willen we vandaag een gezellige en muzikale sfeeravond organiseren bij Anno ’54.

U zult tijdig over het programma en de kaartverkoop via de nieuwsbrief worden geïnformeerd.
Anno ’54
do 4 nov Speelfilm De Kemphaan
do 18 nov Thema-middag De Kemphaan
do 2 dec Open activiteit De Kemphaan
do 9 dec Kerststukjes maken
Vandaag heeft u weer de gelegenheid om in de De Kemphaan, gezellig met een aantal creatieve KBOers, kerststukjes te maken. Hierbij is een ervaren bloemschikster aanwezig. U ontvangt tijdig informatie via de nieuwsbrief.
14.00 uur
De Kemphaan
wo 15 dec Adventsviering
Vandaag houden we onze jaarlijkse adventsviering in De Witte Hoeve. De werkgroep komt in september bij elkaar om deze adventsviering inhoud te geven zodat we samen een mooie en gezellige middag beleven op weg naar Kerstmis 2021. De zaal is vanaf 13:00 uur open. De data van de kaartverkoop zullen tijdig in Peel en Maas, op de website en in onze nieuwsbrief bekend worden gemaakt.
De Witte Hoeve

14.00 uur

Back To Top