skip to Main Content

KBO staat voor ontmoeting en omzien naar elkaar.
KBO afdeling Venray zorgt elk jaar voor een gevarieerd aanbod van activiteiten. Er wordt veel gewandeld en gefietst, er zijn regelmatig uitstapjes, inloopmomenten rondom tablet en computer, themabijeenkomsten over tal van onderwerpen en nog veel meer.
Elke afdeling heeft weer een ander programma. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze zorgen voor heel veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en daarmee ontstaat er ook een stuk omzien naar elkaar. Heel belangrijk.
De KBO biedt een netwerk waar mensen op terug kunnen vallen als het nodig is. Een netwerk waarin mensen kunnen ontvangen, maar waarin je ook heel veel kunt geven. En beide zijn een probaat middel tegen eenzaamheid. Echt iets om gebruik van te maken!

Ook dit jaar heeft de activiteitencommissie getracht een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen.

De “publiekstrekkers” door de jaren heen zoals advent- en sfeeravond zijn er natuurlijk in gebleven. En omdat hiervoor nogal wat kosten moeten worden gemaakt wordt er een vergoeding voor gevraagd. De overige activiteiten, die zich deze jaargang voornamelijk buiten de Kemphaan afspelen willen we de eigen bijdrage zo laag mogelijk houden.
Verder is de donderdagmiddag niet standaard en zijn we afhankelijk van derden bij het bepalen van data en tijden.
U zult merken , dat een aantal activiteiten onzeker zijn, omdat de datum nog niet kan worden gepland en /of omdat het evenement überhaupt door kan gaan.
Dit laatste geldt b.v. voor de Museumplusbus, waarvoor pas vanaf 1 okt. kan worden ingeschreven en de bezoeken aan Passiespelen op 2 zondagen in mei en juni.
Er bestaat ook nog een mogelijkheid om de Risk Factory Limburg-Noord in Venlo te bezoeken. Dit is een evenement waarin men binnen 10 scenario’s de gevaren van veiligheid en gezondheid voor ouderen kan beleven. En belangrijker nog om deze risico’s weten te voorkomen.
Wij raden u daarom aan om de Schakel, Peel en Maas en de Website goed in de gaten te houden, zodat wij u tijdig op de hoogte kunnen houden.

Hoe dan ook, wij wensen u veel genoegen in het nieuwe seizoen.

Om te zien wat KBO Venray U te bieden heeft klikt u op een van onderstaande buttons

Back To Top